De medewerker staat centraal bij Renew Payroll!

Bekijk vacaturesDirect inschrijven

✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

Binnen de payrolldiensten van Renew Payroll uit Roosendaal staat het personeel altijd centraal. Zo hoort het te zijn en dit is ook exact de reden voor werkgevers en werknemers om met ons te willen samenwerken. Als werkgever houdt u met onze diensten tijd over voor uw corebusiness. Bent u werknemer? Dan krijgt u altijd precies op tijd uw loon uitbetaald. Kortom, wij maken ondernemen sprankelend voor werkgevers én werknemers!

Voor werkgevers

Kiest u als werkgever voor payrolling? Dan worden wij juridisch werkgever van uw personeel, waardoor uw medewerkers bij ons in dienst komen. Wij verzorgen onder andere:

  • De salarisverwerking en -administratie;
  • Het contractbeheer;
  • De verwerking van aangiften en facturen.

Dit zorgt voor meer rust en overzicht in uw werkzaamheden. Het betekent echter niet dat u de controle verliest. Zo bepaalt u zelf het bruto-uurloon en behoudt u het gezag op de werkvloer.

Voor werknemers

Maakt de organisatie waar u werkt gebruik van payrolling? Dan verandert er voor u weinig. U blijft dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Uw salaris en vakantiegeld worden echter door ons op uw rekening gestort. Renew Payroll uit Roosendaal is daarnaast ook gespecialiseerd in het vinden van de juiste werkplek voor werknemers in uiteenlopende sectoren. Bekijk hiervoor onze vacaturebank.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Neem contact met ons op

Het geeft onze medewerkers een goed gevoel en rust de garantie te hebben dat ze precies op tijd krijgen waar ze recht op hebben. Voor ondernemers betekenen onze dienst daarnaast minder stress en werkdruk. Wilt u meer weten over de voordelen van payrolling of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar!