✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

Payroll logistiek Roosendaal

Wilt u overstappen op payroll en zoekt u een professionele dienstverlener die diensten aanbiedt, geschikt voor de sector logistiek? Heeft u al gekeken naar de payrolldiensten van Renew Payroll? Dé specialist in Roosendaal op het gebied van payroll in diverse sectoren, waaronder logistiek, neemt graag uw zorgen omtrent personeel en organisatie uit handen. Het bespaart u een hoop tijd en u kunt zich weer volledig richten op de kernactiviteiten binnen uw bedrijf.

Payroll voor de sector logistiek: ken de voordelen

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Renew Payroll kent verschillende voordelen. Wij nemen nagenoeg alle administratieve handelingen van u over. Nu heeft u al één zorg minder. Daarnaast bespaart u een hoop tijd en kosten, waardoor u minder werkdruk ervaart. De payroll expert neemt de juridische en administratieve aangelegenheden van uw onderneming in de logistiek op zich, waaronder de salarisadministratie, contractbeheer, afdracht van sociale premies. Voor werknemers verandert er vrijwel niets. Zij ontvangen enkel salaris en vakantiegeld van een professionele dienstverlener en niet van hun eigen werkgever. De uitbetaling van salarissen gebeurt stipt en nauwkeurig, daar draagt Renew Payroll in Roosendaal zorg voor.

Uw betrouwbare partner

Heeft u een bedrijf in de sector logistiek en heeft u interesse in de payrolldiensten van Renew Payroll? Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of schrijf uw werknemers direct in! Als professioneel team in Roosendaal zijn wij u graag van dienst.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid