✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

Payroll voor werknemers in Noord-Brabant

Personeel aannemen op basis van payroll door onze organisatie in Roosendaal, Noord-Brabant, kent veel voordelen voor werkgevers, maar ook voor werknemers is het gunstig. Werkt u bij een bedrijf en zijn ze van plan om via payroll te gaan werken? Of gaat u bij een ander bedrijf aan de slag waar dit al de werkwijze is? Dan vertellen wij u graag wat dit voor u betekent.

Payroll: wij regelen alle zaken voor werknemers in Noord-Brabant

Wanneer uw bedrijf ervoor kiest om via payroll voor werknemers te gaan werken en de personeels- en loonadministratie uitbesteedt aan Renew Payroll in Noord-Brabant, dan komt u bij ons in dienst. Dit betekent dat wij uw juridische werkgever zijn, maar de feitelijke werkgever blijft nog wel het bedrijf waarvoor u werkt. Wij regelen de uitbetaling van uw salaris, vakantiegeld en uw pensioenafdracht. Dit kunt u overigens ook allemaal zelf bijhouden via uw eigen account op onze website. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw salaris en andere belangrijke gegevens.

Profiteer van de voordelen

Wanneer u op papier bij Renew Payroll uit Roosendaal in dienst bent, profiteert u van een stipte salarisbetaling en dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten zoals u gewend bent. Daarnaast bieden we een goede pensioensregeling, professionele begeleiding bij bijvoorbeeld ziekte en re-integratie ná ziekte. Wilt u profiteren van deze voordelen of heeft u vragen over wat payroll voor werknemers door ons bedrijf in Noord-Brabant inhoudt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid