✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

Salarisadministratie horeca

U bent op zoek naar een payroll bedrijf dat uw salarisadministratie van uw onderneming in de horeca kan overnemen. Dan heeft u natuurlijk wel een beeld van hoe dat in de praktijk in z’n werk zou moeten gaan. U wilt namelijk dat het bedrijf daadwerkelijk zorgen om de salarisadministratie uit handen neemt, zodat u zich volledig op uw core business kunt richten. Tegelijkertijd wilt u er niet financieel gezien op achteruit gaan. U wilt één vaste prijs voor de payroll dienstverlening betalen en geen rekeningen achteraf ontvangen. Ook wilt u natuurlijk het beste voor uw werknemers. Zij moeten op tijd hun salaris ontvangen, zoals ze dat ook altijd van u krijgen. Heeft u reeds een payroll bedrijf gevonden die u als ondernemer in de horeca van dienst kan zijn? Zo niet, neem dan eens contact op met Renew Payroll. Wij zijn uw payroll partner.

Payroll bedrijf voor salarisadministratie horeca: werkgeven zonder zorgen

Kortom, werkgeven zonder zorgen, dat is wat u in feite wilt. Renew Payroll kan daarvoor zorgen. Onze diensten ten aanzien van payroll bieden zowel werkgevers als werknemers vele voordelen. Wanneer u uw salarisadministratie van uw onderneming in de horeca uitbesteedt aan ons payroll bedrijf, dan blijft u de feitelijke werkgever van uw werknemers. Renew Payroll wordt echter de juridische werkgever. Wij dragen de arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheid op ons en voeren alle administratieve handelingen uit. Dat houdt onder andere in dat wij het salaris en vakantiegeld van de werknemers uitkeren en ook de facturen en aangiften van instanties als het UWV, verzekeringen, de Arbo-dienst en de Belastingdienst ontvangen en in behandeling nemen. Voor werknemers verandert er ondertussen niet veel. Zij zullen nog steeds dezelfde taken uitvoeren, maar zullen hun salaris van Renew Payroll krijgen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit met dezelfde nauwkeurigheid gebeurt als dat u dat altijd deed.

Eén vaste prijs

Indien u interesse heeft in het uitbesteden van de salarisadministratie van uw onderneming in de horeca aan ons payroll bedrijf, dan wilt u waarschijnlijk ook weten wat u daarvoor zou moeten betalen. Renew Payroll hanteert voor haar diensten één vaste prijs. U krijgt periodiek een factuur toegestuurd en hoeft geen rekeningen achteraf te verwachten. Voor meer informatie over de specifieke tarieven kunt u bellen naar 0165 74 54 10.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid