✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

Salarisverwerking Tilburg

Overweegt u om de salarisverwerking van uw onderneming in Tilburg uit te besteden? Goede keuze! Uw salarisverwerking uit handen geven aan een professionele dienstverlener bespaart u een hoop tijd en geld. Bekijk eens de mogelijkheden van Renew Payroll. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van personeels- en salarisadministratie, waaronder salarisverwerking voor uw onderneming in Tilburg. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Salarisverwerking van uw onderneming in Tilburg uitbesteden aan dé payroll expert

Wellicht bent u nog niet helemaal bekend met payrolling. De payroll expert legt het graag kort aan u uit. Bij payrolling geeft een onderneming de verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen. Het personeel komt alleen op papier in dienst van Renew Payroll: wij zijn juridisch werkgever. De ondernemer zoekt zelf zijn werknemers uit en bepaalt het salaris. De ondernemer is feitelijk werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheid meer. Dat scheelt u een hoop stress en u houdt meer tijd over voor de kernactiviteiten. Voor de werknemers verandert er feitelijk niet veel. Zij ontvangen enkel salaris en vakantiegeld van een payrollonderneming. U blijft uiteraard de gezagvoerder op de werkvloer.

Renew Payroll maakt ondernemen sprankelend

Bent u benieuwd wat wij op voor uw onderneming in Tilburg op het gebied van salarisverwerking kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 0165 74 54 10. Bij Renew Payroll kunt u rekenen op stipte uitbetalingen en uitstekende dienstverlening. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor loonadministratie en salarisadministratie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid