✔ Medewerker staat centraal

✔ Gespecialiseerde sectoren

✔ NBBU aangesloten

De voordelen van payroll

Wilt u weten welke voordelen het werken op basis van payroll allemaal heeft? Daar vertellen wij u graag meer over! Bij Renew Payroll zijn we gespecialiseerd in payrolling en helpen we zowel werkgevers als werknemers op dit gebied. Door onze ervaring en kwaliteit van werken weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent. Wij staan voor werkgeven en werknemen zonder zorgen!

De voordelen van payroll voor werkgevers en werknemers

Het werken via payroll kent veel voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Werkgevers blijven zelf bepalen wie ze aannemen en wat het bruto uurloon wordt. De administratieve zaken, zoals salarisadministratie en contractbeheer nemen wij vervolgens uit handen. Wij worden op papier de juridische werkgever, maar het bedrijf blijft de feitelijke werkgever en de werknemer werkt ook alleen voor dat bedrijf. Deze manier van werken bespaart tijd, waardoor u als werkgever volledig kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. Het voordeel van payroll voor werknemers is voornamelijk dat alle administratieve taken door een professional geregeld wordt. Wij garanderen een stipte salarisbetaling, dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten zoals u gewend bent, professionele begeleiding en een goede pensioensregeling.

Bespreek uw wensen

Wilt u als bedrijf ook profiteren van de voordelen van payroll? Schakel dan de hulp in van onze specialisten! Wij hebben al vele werkgevers en werknemers in diverse sectoren, bijvoorbeeld in de schoonmaak, verder geholpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0165 74 54 10. Op deze manier kunt u uw wensen en situatie bespreken en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Ook als u nog vragen heeft, kunt u ons via deze weg bereiken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid