Wie zijn wij

Hoe werkt payrolling?

De ondernemer zoekt zelf zijn werknemers uit en bepaalt samen met hen hun bruto uurloon. Wij nemen deze werknemer in dienst, en vervolgens gaat deze uitsluitend bij de ondernemer aan het werk.

De werknemer komt hiermee alleen op papier in dienst bij Renew Payroll. Wij zijn daarmee juridisch werkgever. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheid meer waardoor een veel minder stressvol ondernemerschap een feit is geworden.

Werkgeven en werknemen zonder zorgen!

Bij Renew Payroll staat de medewerker centraal. Dat is zo het hoort en ook precies de reden waarom werkgevers en medewerkers graag met ons willen samenwerken. Voor de werkgever voeren we precies dié werkzaamheden uit waar zij minder goed in zijn. Dat betekent voor de werknemer dat wij kunnen garanderen dat deze precies en op tijd krijgt waar hij of zij recht op heeft. Voor beide partijen dus onbekommerd werken!

Renew Payroll neemt met het juridische werkgeverschap nagenoeg alle administratievehandelingen voor de werkgever uit handen. Wij brengen diens personeelszaken terug tot één loket of liever gezegd tot één inkoopfactuur. Hierdoor wordt meer tijd overgehouden voor de kernactiviteiten. Dus echt werkgeven zonder zorgen!

Als team staan we dan ook altijd voor u klaar! Wij maken ondernemen sprankelend, niet enkel voor werkgevers, maar ook voor de werknemers!